Kurser

Hver gren i skoven bevæger sig
 forskelligt i vinden,
 men mens de svajer,
 forbinder de sig med rødderne.

Rumi

Jeg kommer meget gerne ud og afholder kursus i personlig udvikling, meditation og musikterapi. Kontakt mig venligst så vi kan aftale nærmere.

Jeg afholder løbende grupper i meditation i Adslev. De vil blive annonceret her på hjemmesiden og pr. mail (send mig en mail for at blive sat på kontaktlisten).

Kurser 2019:

Inviter glæde ind i dit liv

Så voksed’ op en tjørnehæk…

Den velkendte sang fortæller meget præcist, hvad der sker, når vi lukker af for kontakten til os selv.

Og tjørnehækken bredte sig…

Jo mere vi lukker af, des tættere bliver det panser, vi sætter op for os selv. Vi tørrer lige så stille ud, fordi vi ikke kan mærke, hvad vi har brug for.

Nu skal du sove i 100 år…

Vi går rundt som søvngængere uden at være i kontakt med glæde, livskraft og kærlighed. Vi har vores fokus på den ydre verden, som er fyldt op med en masse aktiviteter, og som konstant afleder os. Vi falder i søvn, og glemmer at huske det, som giver os næring.

Så kom den gode prins derind…

En handlekraftig maskulin kraft befrier prinsessen, og der sker en forening og en forvandling. En ny vågenhed er nu mulig. Der bliver plads til at få glæde ind i livet igen.

På kurset vil vi arbejde med meditation og fordybelse. Endvidere vil musik indgå. Konfrontere den tjørnehæk, vi har sat op for os selv, som kan have udtryk som ængstelse, angst, mindreværd, afhængigheder, tankemylder – fortsæt selv listen. Det er muligt at vågne op og finde ind til den, vi i virkeligheden er. Lad os låne af prinsens mod og begynde at bryde tjørnehækken ned.

Gruppen mødes én lørdag hver måned kl. 10-16.
Du tilmelder dig kurset fra gang til gang.

Pris: 700 kr pr. gang.
Sted: Bjertrup Skovvej 7, 8362 Hørning
Medbring frokost. Kaffe og te serveres.
Tilmelding på 28 40 61 93 eller ik@ilsekjaer.dk

Datoer i 2019. Kurset planlægges at fortsætte i 2020.
 19 okt. 16. nov. 14.dec.